Algemene vragen

Een passe-partouts is bedoeld om een ruimte te creëren tussen het werk en glas. Tevens schept het een ruimte om het in te lijsten werk.

Het is dan ook een noodzaak om een passe-partouts te gebruiken bij een aquarel, foto of pasteltekening. 

 
  • Normaal glas: Normaal glas is een alledaags materiaal dat vaak wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Het is transparant en biedt een goede bescherming voor ingelijste kunstwerken, foto’s en andere waardevolle items. Hoewel normaal glas betaalbaar is en gemakkelijk verkrijgbaar, is het gevoeliger voor reflecties en kan het UV-straling niet volledig blokkeren.
  • Museumglas: Museumglas, ook bekend als glas met museumkwaliteit, is ontworpen om de beste bescherming te bieden voor kunstwerken en andere waardevolle items die ingelijst zijn. Het is gemaakt van hoogwaardig glas dat UV-straling blokkeert, waardoor de kleuren van het kunstwerk behouden blijven en verkleuring wordt voorkomen. Bovendien heeft museumglas een anti-reflecterende coating die zorgt voor een helder zicht op het ingelijste object, zonder hinderlijke schitteringen. Hoewel museumglas duurder is dan normaal glas, biedt het de beste bescherming en presentatie voor kostbare kunstwerken.
Het schoonmaken van glas is een eenvoudige klus. Pak een stuk keukenpapier en maak het vochtig. Veeg vervolgens het glas schoon en droog het af met een ander stuk keukenpapier. Voor zeer vette plekken, breng een druppel afwasmiddel aan op het vochtige keukenpapier, veeg het vervolgens schoon met water en droog het af met een droge doek.

Jazeker! Wij hebben het perfecte cadeau voor een housewarming of verjaardag! Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Met een cadeaubon van de Lijsten Centrale kan iemand zelf een lijst of kunstwerk bij ons uitzoeken! Help iedereen om je heen zijn muren te versieren!

Maak van elk oppervlak een galeriewand met onze hoogwaardige ophangsystemen!

Bent u het zat om gaten in uw muren te boren telkens wanneer u een kunstwerk, fotolijstje of decoratief stuk wilt ophangen? Maak kennis met onze innovatieve ophangsystemen die het mogelijk maken om moeiteloos en zonder schade aan uw muren, een prachtige galeriewand te creëren.

Onze ophangsystemen zijn ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als makkelijk in gebruik. Ze zijn gemakkelijk te installeren en bieden maximale flexibiliteit, waardoor u uw kunstwerken eenvoudig kunt verplaatsen en herpositioneren zonder gedoe met gereedschap.

Of u nu een enthousiaste kunstverzamelaar bent die regelmatig van kunst wis

De Lijsten Centrale Zevenaar is door de RDW erkend als fotograaf voor het maken van pasfoto’s, zodat je in onze vestiging digitaal je rijbewijs kunt verlengen. Bekijk hier de mogelijkheden!

Ja, de pasfoto’s die wij verstrekken zijn geschikt voor visumaanvragen. Wij zorgen ervoor dat onze pasfoto’s voldoen aan de specifieke eisen en richtlijnen die worden gesteld door de autoriteiten voor visumaanvragen. Onze foto’s zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de standaardformaten, achtergrondkleuren, belichting en andere criteria die nodig zijn voor een succesvolle visumaanvraag.

De levertijd is ongeveer een werkweek, op voorbehoudt van de leverancier en de grote van het werk. Wij houden u uiteraard op de hoogte en zodra uw inlijstwerk klaarstaat bellen wij u op om het te komen afhalen. Zo loopt u de bestelling nooit mis.

Nee dit is niet nodig. U kunt gewoon binnenlopen in de zaak. De pasfoto is gelijk klaar na het maken waardoor u gemakkelijk kan doorlopen naar het gemeentehuis. 

Nee al heel erg lang

Jazeker maken wij pasfoto’s van baby’s. U hoeft hier ook geen afspraak voor te maken.

Back to Top
Product is aan uw winkelwagen toegevoegd