Fotografie

Fotoshoot in de winkel

Van het vangen van eenvoudige momenten tot het vastleggen van epische landschappen, fotografie heeft de kracht om emoties te bevatten, herinneringen te bewaren en verhalen te vertellen.

Wat is er leuker dan familiefoto´s speciaal gemaakt voor opa en oma? Familiefoto’s waarin opa en oma samen met hun kinderen en kleinkinderen de hoofdrol spelen natuurlijk. Onze familiefotosessie is niet alleen leuk voor opa’s, oma’s, papa’s en mama’s en hun kinderen. Het is ook een originele activiteit voor een familiedag of broer-en-zussen-dag. Ook voor een professionele Linked-In foto kunt u bij ons terecht!

Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Conceptbespreking

Bespreek je wensen en ideeën met de fotograaf, inclusief het doel van de fotoshoot en mogelijke concepten. Kies een datum en tijd voor de shoot.

Levering

Na de shoot zal de fotograaf de beste foto's selecteren en eventueel bewerken. Ontvang de foto's en deel ze op de gewenste platforms, zoals sociale media of Linked-In. U kunt de foto's ook laten afdrukken en laten inlijsten.

Voorbereiding

Bereid je voor op de shoot door eventuele stylingbeslissingen te nemen, zoals kleding, make-up en haarstyling. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent en klaar bent om voor de camera te verschijnen.

Fotoshoot

Werk samen met de fotograaf tijdens de shoot, volg hun aanwijzingen en wees natuurlijk voor de camera. Geniet van het proces en wees open voor creatieve suggesties.

Back to Top
Product is aan uw winkelwagen toegevoegd