Pasfoto

Pasfoto laten maken

Een pasfoto voor een officieel document moet aan strenge eisen voldoen.

Pasfoto’s voor uw rijbewijs of paspoort moeten vanaf 1 december 2007 voldoen aan de eisen van het zogenaamde Fotomatrix Model. Deze eisen houden o.a. in dat uw pasfoto de juiste achtergrondkleur heeft, het juiste formaat heeft, dat er gebruik wordt gemaakt van een goede belichting, dat u de juiste houding heeft op de foto. Daarom is het belangrijk dat u pasfoto’s laat maken door een pasfotograaf die kwaliteit levert. Bij ons kunt u terecht voor een perfecte foto. U heeft geen afspraak nodig om de pasfoto’s te laten maken! Kom gerust binnenlopen in de winkel.

Je pasfoto’s moeten gelijk goed zijn. Je wilt tenslotte niet dat de pasfoto’s aan de balie van het gemeentehuis worden geweigerd. Bij ons ben je aan het juiste adres.

 

VASTE LAGE PRIJS: SLECHTS € 11,00

Aanvraag digitale verlenging rijbewijs € 18,95

Rijbewijs digitaal verlengen

De Lijsten Centrale Zevenaar is door de RDW erkend als fotograaf voor het maken van pasfoto’s, zodat je in onze vestiging digitaal je rijbewijs kunt verlengen. Laat bij ons in de winkel je pasfoto’s maken en wij sturen deze digitaal door naar de RDW, zodat je niet langer naar het stadsdeelkantoor hoeft om je rijbewijs te verlengen. Bovendien ligt je nieuwe rijbewijs al binnen 2 werkdagen voor je klaar. Meer informatie over digitaal je rijbewijs verlengen? Neem gerust contact ons op.

VASTE LAGE PRIJS: SLECHTS € 11,00

Aanvraag digitale verlenging rijbewijs € 18,95

lijstencentrale
Back to Top
Product is aan uw winkelwagen toegevoegd